За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Детайлна информация за хотела

Детайлна информация за хотела

Разположение

Хотелът е разположен на първа линия в южната част на о-в Махе, основният и най-голям остров на Сейшелите. Хотелът се намира на 15 км от международното летище на Сейшелите, на 14 км от центъра на Махе и на 9 км от известната дестилерия Такамака. Подходящ за романтично бягство за двама.

В стаите

Хотелът разполага с общо 30 стилно обзаведени и просторни стаи, всички с гледка към океана - 24 Ocean View Rooms и 6 Deluxe Jacuzzi Ocean View Rooms. Всички стаи са оборудвани с: климатик, телефон, телевизор с плосък екран, вентилатор на тавана, Wi-Fi, мини бар (при поискване), часовник с радио и будилник, ютия и дъска за гладене, DVD плейър, зарядна станция за IPOD, баня с душ, сешоар, балкон с градинска мебел.

* Настаняването в хотела е след 14:00 часа, а напускането е до 11:00 часа.

На територията на хотела

Основен ресторант Les Palms с интернационална, морска и креолска кухня и шоу кукинг, бар Ocean View, открит инфинити басейн, конферетна зала, интернет лаундж, фитнес център (отворен 24 часа), СПА център с иновативни процедури, магазин за сувенири, паркинг. Безплатни услуги: Wi-Fi, паркинг. Платени услуги: процедури в СПА центъра, химическо чистене и пране, рум сървиз. Плаж: собствен, с фин бял пясък.

Хранене

BB - само със закуска

HB - със закуска и вечеря

FB - със закуска, обяд и вечеря

Оценки и коментари